Internetový bazar OdKarla

Internetový bazar OdKarla.cz je nový bazarový e-shop spuštěný začátkem roku 2017. Začátkem roku nabízel téměř 25 000 unikátních produktů a nabídka stále přibývá. Denně se objevuje okolo 300 – 500 nových produktů.

Co internetový bazar OdKarla.cz nabízí

Internetový bazar OdKarla prodává až na výjimky téměř vše. Naleznete zde:

  • Elektro
  • Dětský sortiment
  • Bazar knih / Antikvariát
  • Starožitnosti a Sběratelství
  • Oblečení bazar
  • Dům a zahrada bazar
  • Sportovní bazar a další

Nenajdete zde akorát větší věci jako je velký nábytek či automobily. Každá nabídka má svůj název, který ve stručnosti vystihuje produkt. Všechny produkty jsou nafocené včetně vad, pokud nějaké mají. Zároveň jsou všechny produkty testovány, takže u každého produktu je i popsán stav a to jak stav vzhledový, tak funkční. Dále je nabídka doplněna o obecný popis zboží včetně jeho parametrů.

Co se týče prodeje, tak OdKarla funguje jako klasický eshop. Prodává bazarové věci, ale objednávka se vytváří jako na každém jiném e-shopu – vyplníte si své dodací údaje, způsob platby a dopravy a objednávku dokončíte. Je to výhoda oproti jiným internetovým bazarům, protože úplně přeskakujete domlouvání se s prodejcem na dodání a zaplacení. Vybrat si můžete ze dvou způsobů doručení. Buď si necháte věci poslat domů Českou poštou, anebo si je můžete jít vyzvednout do skladu v Hradci Králové. Zaplatit pak můžete buď převodem na účet, což je levnější, anebo dobírkou u České pošty či hotově při vyzvednutí na skladě. Nejpočetnější kategorií je Bazar knih a antikvariát ve které se nachází více než 10.000 položek. Více informací, včetně doby dodání a cen za dodání naleznete na stránkách OdKarla.cz.

Výhodou je také to, že k produktům dostanete i záruku a možnost a vrátit produkt do 14 dnů. A to i přes to, že se jedná o použité bazarové zboží.

Na bazaru OdKarla.cz naleznete nově i možnost velkoobchodního nákupu B2B zboží nebo prodej zboží na celých paletách – paletové zboží.

Oficiální logo:

logo odkarla

Top